Weer thuis

30 januari 2011 - Middelburg, Nederland

Hallo allemaal,

sinds vanmorgen 10 uur ben ik weer terug in Middelburg. Gisteren  ben ik eerst van Langkawi naar Singapore gevlogen. Toen ik daar eenmaal was heb ik besloten om Singapore toch niet in te gaan. Het was ontzettend bewolkt en ik bedacht dat het enige dat ik kon doen winkelen zou zijn en dat kan in de luchthaven zelf ook. Dus dat heb ik gedaan (maar helemaal niks gekocht). Op het gemakje ben ik alle 3 terminals door gehobbeld. Met hier en daar een pauze op een relaxstoel. Ik geloof dat ik nu alle hoekjes van Changi Airport wel ken. Halverwege de middag ging het ontzettend plensen, dus toen was ik blij dat ik niet in de stad rondhing.

Ik ben op de luchthaven nog neergezakt in de gratis bioscoop. De eerste film (Up in the air of zoiets) viel ik halverwege in en snapte ik helemaal niks van. Maar het was met George Clooney, dus wat maakt het uit. De tweede film was Marley and me. Was wel grappig. Voordeel van die bioscoop is dat je lekker zit en voor je het weet is er weer 2 uur voorbij. 

De vlucht naar Schiphol was hier en daar wat hobbelig, maar ging verder helemaal volgens schema. Naast mij zat niemand, dus ik had wat ruimte om een makkelijke houding te vinden, dus ik heb nog wat kunnen slapen (nou ja, wakker/slapen/wakker/slapen etc. voor 4 -5 uur). Op Schiphol hoefde ik niet lang op mijn tas te wachten en dus was ik ruim op tijd voor de trein van 7.45. Had zelfs nog tijd om even krant, sandwich, drankje en geld te halen. 

En om een uur of 10 was ik dus al weer in Middelburg. En toen had ik het toch wel koud hoor! Ik ben met 2 lange broeken aan en weer in winterjas, muts en handschoenen boodschappen gaan doen. De eerste was staat al weer te draaien. Ik begin nu wel een beetje moe te worden, maar mijn biologische klok zegt dan ook dat het al een eindje na 20.00 is. Nog even wakker blijven tot de Nederlandse 20.30 (minimaal). 

Iedereen weer bedankt voor het lezen van mijn berichtjes en de reacties.

Groeten, Tanja

4 Reacties

 1. Heleen:
  30 januari 2011
  Hoi Tanja, Welkom thuis weer! hier regent het niet maar is het heerlijk winterweer al denk jij daar misschien anders over!
  En voor je het weet ben je weer gewend. Als je morgen weer gaat werken: veel succes en ik hoop dat we binnenkort iets af kunnen spreken om je verhalen te horen.
  groetjes Heleen
 2. Loes:
  30 januari 2011
  Hoi Tanja,

  Welkom thuis, ja het is weer koud hè? Gisteren was het in Eibergen (Achterhoek, Bert zijn moeder) stralend winterweer. Ik geloof wel dat de temperatuur weer gaat stijgen

  sterkte met het acclimatiseren

  Loes
 3. Eva:
  31 januari 2011
  Hallo Tanja, Goed dat je weer in Middelburg bent, zonder tegenslagen. Het is hier wel wat kouder, ja. Het zal wel wennen zijn. Twee lange broeken, muts, handschoenen, winterjas: nou, dat moet lukken. Maar we lopen langzaam richting lente, dus dat is een leuk vooruitzicht. En jij hebt nu ook iets fijns om op terug te zien. Helemaal goed!
 4. Wim Wisse:
  31 januari 2011
  Tanja,
  Welkom in Middelburg. Ik zie je morgen of woensdag weer op het werk. Zal wel even wennen voor je zijn en voor mij -;).

  Groet, Wim